Catherine Zeta-Jones esitteli teinityttärensä – Carys kuin nuori versio äidistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones meni naimisiin Michael Douglasin kanssa vuonna 2000. Avioparilla on kaksi yhteistä lasta, poika Dylan ja tytär Carys. Nyt Catherine osallistui nuoren tyttärensä kanssa New Yorkissa järjestettyyn muotitapahtumaan.

Catherine Zeta-Jones ja Carys Zeta Douglas nähtiin yhdessä Alta Modan järjestämässä tapahtumassa, jossa ylistettiin naisille suunnattua huippumuotia. Äiti ja tytär saapuivat tapahtumaan mustissa asuissa eivätkä jääneet keneltäkään tapahtumapaikan edustalla huomaamatta.

Catherinen ja Michaelin 14-vuotiaasta Carys-tyttärestä on kasvanut upea kaunotar, joka soveltuisi vaikkapa mallialalle. Pitkä ja hoikka tytär on nuoresta iästään huolimatta kasvanut jo lähes äitinsä mittaiseksi, minkä lisäksi hän on perinyt 48-vuotiaalta äidiltään kuvankauniit kasvonpiirteet.

Splash News
Splash News
Splash News