Leffakaunottaren estoton asuvalinta – oliko kasaritakin alla mitään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Elizabeth Olsen on tullut tunnetuksi jo muutamista elokuvista, mutta varsinainen läpimurto Hollywoodissa on antanut vielä odottaa itseään. Urallaan jo palkittukin kaunotar nähdään harvakseltaan parrasvaloissa, mutta nyt hän on juhlinut uuttaa elokuvaansa näyttävästi.

Elizabeth Olsen kuvattiin eilen Avengers Infinity War -elokuvan merkeissä Lontoossa järjestetyssä fanitilaisuudessa.

London Television Studiosilla järjestetyn tapahtuman punaiselle matolle Olsen asteli tyylillisesti suoraan 1980-luvulta peräisin olevassa myrkynvihreässä ja muhkeilla olkatoppauksilla varustetussa takissa. Takki oli niin suuri, ettei sen alta näkynyt mitään, joten asu herätti kysymyksen oliko takin alla mitään.

Splash
Splash
Splash