Ensi kesän aurinkolasimuoti yllättää – värillisiä, pyöreitä ja pieniä linssejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka ulkona sataa vettä ja kevät on harmaampi kuin pitkään aikaan, kannattaa aurinkolasien hankkiminen aloittaa jo nyt. Aurinkolasimuoti vaihtelee vuosittain, ja tänä kesänä ihmisten kasvoilla nähdään yllättäviä linssivalintoja.

PureWow’n muotiasiantuntijat ovat nyt listanneet viisi kuuminta aurinkolasitrendiä vuoteen 2018. Viime vuosilta tutut pyöreät linssit jatkavat muodissa, mutta rinnalle tulevat nyt myös kapeat aurinkolasit, jotka muistuttavat Matrix-elokuvan päähenkilöiden käyttämiä tummalinssisiä kakkuloita. Lisäksi sporttiset aurinkolasit nousevat jälleen muotiin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Plehat ovat tänä vuonna näyttäviä, sillä niiden kehyksissä voi olla suuriakin koristeita. Linssien ei välttämättä tarvitse olla mustat tai ruskeat, sillä myös siniset ja punaiset sävyt edustavat trendejä. Yllättävänä aurinkolasivalintana voidaan pitää suuria ja kissamaisia kakkuloita. Nekin ovat muodissa tuoden muistoja taannoisista vuosikymmenistä.

( dramatic pause ) pc: @han.solooo

A post shared by Rie Victoria Aoki (@rievictoriaaoki) on

🦋🦋🦋 >> @sunglass.la pc: @angelazielen

A post shared by Rie Victoria Aoki (@rievictoriaaoki) on

A post shared by Giorgio Leone (@giorgiophoto) on

Ну и как вам тренд на очки из 90-х? 🧐😉 Я почему-то их , вот эти узкие не люблю до сих пор:) Но обожаю круглые а-ля Ленон , они вне времени , по-моему 😊Чтобы вы не выбирали , важно : чтобы форма и оправа выглядели актуально , очки на лице , поэтому , первое на что обратят внимание -это они:) P.s.Большие, черные -вечная незаменимая классика все равно, только они с пигментацией и морщинками помогают бороться:)) Поэтому они всегда в моем арсенале :)

A post shared by Polina Talanovskaya (@polinastyle.krasnodar) on