Parhaat eläinystävykset – kissa matkustaa koiran selässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhailla ystävyksillä, Henry-koiralla ja Baloo-kissalla, on paljon yhteistä. Ne kummatkin pelastettiin eläinsuojasta samaan perheeseen ja niistä kumpikin rakastaa pitkiä kävelylenkkejä ja luonnossa seikkailemista. Sitä ne pääsevätkin onnekseen uuden omistajan kanssa harjoittamaan mielin määrin.

Henry-koiran ja Baloo-kissan pelastaneet Cynthia Bennett ja Andre Sibilsky ottavat lemmikkinsä aina upeille patikointi- ja kiipeilyretkille mukaan. Pariskunta alkoi taltioimaan heidän retkiään Henrythecoloradodog-nimiselle Instagram-kanavalle, joka alkoi nopeasti kasvattamaan suosiotaan.

Tällä hetkellä lemmikeille omistetulla Instagram-kanavalla on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa. Tämä ei ole sinänsä mikään ihme, koska koiran ja kissan yhteiskuvat ovat todella upeita. Baloo-kissalla on myös hauska tyyli varastaa kyytejä patikointimatkoilla Henryltä kiipeämällä tämän selkään makaamaan.

Where we goin’ Henry?

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on

Happy FriYAY 😁

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on

Happy National Hug Day 🤗

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on

Don't worry Henry, I'll keep your ears warm 👌🏼

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on

Sunset watching is always better with your bestie by your side 💜

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on