Pikkusisko Rachel niukoissa bikineissä rannalla – julkkissisko jää kirkkaasti toiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tulleen AnnaLynne McCordin pikkusisko Rachel McCord on viime aikoina ollut otsikoissa siskoaan enemmän, sillä hänestä on muodostunut eräs Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden seuratuimmista kaunottarista. Nyt kaunotar on poseerannut rannalla.

Rachel McCord kuvattiin eilen paparazzien toimesta uimarannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän keikisteli pienten valkoisten bikinien yläosassa. Kuvien perusteella näyttää siltä, että perheessä pikkusisko on vienyt isomman sisarensa valtikan perheen kuumimpana mallikaunottarena.

Rachel McCordista on hiljalleen tulossa isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet.

Splash
Splash
Splash
Splash