Tampereen ratikan värit peräisin maitopurkeista? Huvittava kuva leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelle tulevan ratikan kolme värivaihtoehtoa julkaistiin tänään. Aiemmin yleisöltä kysyttiin väriehdotuksia vaunujen väreiksi, mutta lopulta yleisön suosikiksi äänestämää pinkkiä ei kuitenkaan edes valittu kolmen lopullisen vaihtoehdon joukkoon.

Kolme värivaihtoehtoa ovat nyt punainen, tummansininen ja vaaleansininen, ja niistä yleisö voi äänestää mieleisensä Tampereen Ratikka -sivustolla. Arvioinnissa kyselyyn vastaajalta tiedustellaan muun muassa sitä miten värit sopivat Tampereelle, miten väri erottuu muusta liikenteestä ja miten rohkeita ja tyylikkäitä värit ovat.

Ihmiset huomasivat nopeasti värivaihtoehtojen muistuttavan suoraan Valion rasvattoman maidon, kevytmaidon ja täysmaidon purkkien värejä. Nyt Facebookissa onkin lähtenyt vilkkaasti leviämään huvittava kuva, jossa maitopurkit ja ratikan eri värivaihtoehdot on aseteltu allekkain.

Tampereen ratikan päävärivaihtoehdot. Tulisipa pinkki maito markkinoille.

Publiée par Jaakko Stenhäll sur lundi 9 avril 2018