Tytär teki hauskan pilan äidilleen – sisusti makuuhuoneen alumiinifoliolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hyvin luovia tapoja, joilla ihmiset ovat juksanneet ja tehneet erilaisia piloja läheisilleen ja sukulaisilleen. Nyt videolla nähdään millaisen pilan eräs tytär päätti tehdä äidilleen aprillipäivän kunniaksi.

Tytär oli päättänyt tänä vuonna sisustaa hänen äitinsä makuuhuoneen uuteen uskoon sillä aikaa kun äiti oli poissa kotoa. Kun äiti oli tullut takaisin kotiin, hän oli saanut huomata, että kaikki huonekalut, taulut ja jopa kengät oli peitetty alumiinifoliolla.

Äiti ja tytär ovat pilailleet toistensa kustannuksella jo vuosia, minkä vuoksi hän varmasti osasikin odottaa tyttäreltään jonkinlaista jekkua aprillipäivänä. Tyttären vaivannäkö teki kuitenkin äitiin suuren vaikutuksen, sillä esimerkiksi korkokengät ja remmiavokkaat oli kääritty todella huolellisesti alumiinifolioon.