Naiset huusivat kauhuissaan – apina virtsasi ikkunan raosta auton sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Safariajeluiden aikana moni voi nähdä tuttavallisia apinoita, jotka tulevat usein tarkastelemaan autoa hieman lähempää. Eräs perhe sai kiimaisen apinakaksikon konepellilleen, jossa apinat alkoivat lasten silmien edessä parittelemaan. Nyt eräs apina päätti yllättää seurueen virtsallaan.

Kaksi naista oli pysäyttänyt auton kun isokokoinen apina oli hypännyt auton päälle. Apina oli seissyt tuulilasin ja kuskin puoleisen ikkunan välissä ja huomannut, että ikkunassa on pieni peniksen mentävä aukko. Apina päätti hoitaa tarpeensa ja yllättää naiset virtsaamalla auton sisälle.

YouTube-videolla kuullaan miten naiset alkoivat huutamaan kun he huomasivat, että apina painoi sukuelimensä ikkunan raosta auton sisäpuolelle ja alkoi virtsaamaan. Kovasta huudostakaan huolimatta apina ei silti hätääntynyt vaan päätti kaikessa rauhassa hoitaa asiansa loppuun ja jatkaa virtsaamista auton sisälle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.