Kim Kardashian paljasti vatsalihaksensa bikineissä: ”Olen asunut kuntosalilla”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit lomailevat tällä hetkellä Turks- ja Caicossaarilla. Joka kerta naisten ollessa rantalomilla Kardashianien fanit voivat olla varmoja siitä, että he tulevat näkemään upeita loma- ja bikinikuvia jokaiselta kaunottarelta. Kim Kardashian ei pettänyt heitä tälläkään kerralla.

Kim Kardashian on julkaissut lomaltaan kolme upeaa kuvaa, joissa hänen näyttävä tiimalasivartalonsa on pääroolissa. Nainen on kertonut Daily Mail -lehden mukaan lähes asuvansa tällä hetkellä kuntosalilla, koska hän ei halua, että viime vuoden tapahtumat tulevat enää missään muodossa toistumaan.

Viime vuonna 37-vuotiaasta Kim Kardashianista levisi sosiaalisessa mediassa paparazzien ottamia kuvia, joissa nainen ei ollut mielestään edustavimmillaan. Kuvissa nähtiin selluliittia, mikä sai Kardashianin aloittamaan kuntoilun uudelleen. Uusista kuvista päätellen naisen uusi ruokavalio ja treeni on purrut erinomaisen hyvin.

💦

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

🌴🏄🏻‍♀️👙🐚

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Paradise Baby 📷 @kristennoelcrawley

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on