Perheenäiti Kourtney Kardashialla täydellisyyttä hipova bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit lomailevat tällä hetkellä Turks- ja Caicossaarilla. Joka kerta naisten ollessa rantalomilla Kardashianien fanit voivat olla varmoja siitä, että he tulevat näkemään upeita loma- ja bikinikuvia jokaiselta kaunottarelta.

Nyt Kardashianien vanhin sisko Kourtney päätti näyttää bikinikuvien kuningattarelle Kimille, että myös hän osaa ottaa seksikkäitä uimapukukuvia rannalla. Kuvissa Kourtney nähdään seksikkäissä kuparin värisissä narubikineissä surffilaudan päällä.

Kuvista voidaan nähdä, että 38-vuotias kolmen lapsen äiti on tällä hetkellä todella uskomattoman hyvässä kunnossa. Kourtney on seurustellut jo jonkin aikaa 24-vuotiaan Younes Bendjiman kanssa. Myös Bendjima on mukana naisten upealla rantalomalla.

😎

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

sporty spice

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Honey Ryder

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on