Video The Voice of Finlandin kulisseista – tuomarit yrittivät opetella erikoista tanssia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun The Voice of Finland -laulukilpailun tuomareissa istuu tällä hetkellä käynnissä olevalla seitsemännellä kaudella konkarit Olli Lindholm, Anna Puu ja Redrama. Uutena tuomarina ohjelmaan on tullut Apulannan riveistä tunnettu rocktähti Toni Wirtanen.

Anna Puu on jakanut hänen Instagram-kanavallaan huvittavan videon, jossa studio-ohjaaja yrittää antaa tuomareille ohjeita, mutta tuomarit ja osa kuvausryhmästä ovat liian kiireisiä hauskan tanssiliikkeen opettelun parissa. Videolla nähdään miten Redrama ja Anna Puu kamppailevat vauhdikkaan liikkeen opettelussa, mutta Heikki Paasoselta tanssi näyttää sujuvan ilman ongelmia.

Kilpailu on laulajille varmasti todella jännittävä, minkä vuoksi onkin tärkeää, että kuvauspaikalla tunnelma on rento. Tästä näyttää erinomaista huolta pitävän huumorintajuinen tuomaristo, kuvausryhmä ja ohjelman juontaja Heikki Paasonen.

https://www.instagram.com/p/BhRGj1Bno_c/?taken-by=annapuuofficial