Paska bussipysäkki löytyi Puolasta – kuvasta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisesta sielunelämästä hauskoja kuvia Facebookiin julkaiseva Funland-sivusto on jälleen löytänyt maamme kansalaisille naurun aihetta. Yhteisöpalveluun on julkaistu kuva puolalaisesta bussipysäkistä, jonka nimi on Paska.

Paskan pysäkki sijaitsee Funlandin mukaan Puolassa. Pienen karttahaun jälkeen löysimme Puolan Sulecinin kaupungista kokonaisen tien, jonka nimi on Paska. Kuvaa kommentoineet puolalaiset ovat sen sijaan sanoneet, että sana tarkoittaa puolan kielellä tylsästi vyötä.

Paska on myös pääsiäiseen kuuluva leipä, jota esimerkiksi Martha Stewart on leiponut blogissaan sen makua hehkuttaen. Suomalaisen Wikipedian parodiasivusto Hikipedian mukaan perinteisesti ajattelemamme paska aiheuttaa mielihyvää ja helpotuksen tunnetta, kun sitä tuotetaan. Se saattaa myös sivuston mukaan haista niin sanotusti paskalle.

Meanwhile in Poland… where you wait for the bus at the Paska stop

Publiée par Funland sur mardi 10 avril 2018