Tinderiin uusi ominaisuus – profiiliin videopätkä elämästäsi

Digi · Terhi Piiroinen

Tinder on ylivoimaisesti suosituin treffisovellus, ja lähes kaikki sinkut ovat ainakin kerran elämässään testanneet markkina-arvoaan ja katsastaneet alueensa tarjontaa applikaation avulla. Nyt Tinderiin on tulossa uusi ja enemmän asioita käyttäjästään paljastava ominaisuus.

Pian Tinderissä on mahdollista julkaista looppivideoita, joissa pääsee esittelemään elämäänsä kuvia ja korulauseita syvällisemmällä tasolla. Koska Tinderiä käytetään nykypäivänä eniten satunnaisten flingien löytämiseen, antavat videot mahdollisuuden parantaa seuranhakumahdollisuuksia – tai pahentaa sovellukseen liittyvää ahdistusta entisestään.

Yhtiön tuotekehittäjä Brian Norgardin mukaan Tinder Loops -videot antavat käyttäjilleen mahdollisuuden kertoa enemmän itsestään ja paljastaa erilaisia elämäntilanteitaan. Videoille voi ladata ystävien kanssa kilistämistä, lapsen kanssa leikkimistä tai, no, tietysti myös eroottissävytteisiä tunnelmia. Uusi ominaisuus on käytössä aluksi vain kanadalaisilla ja ruotsalaisilla iOS-järjestelmän Tinder-käyttäjillä, Men’s Health uutisoi.