Naisten pepputanssi keskeytyi poliisin takaa-ajoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia kuntoilu- ja tanssivideoita, jotka ovat menneet jollakin odottamattomalla tavalla pieleen. Nyt erikoinen sattumus onnistuttiin tallentamaan videolle Brasiliassa, jossa poliisin takaa-ajo keskeytti naisten tanssimisen.

Nuoret naiset ovat halunneet kuvata videolle kun he tanssivat rytmikkään musiikin tahdissa kadulla. Videolla nähdään miten kaverukset joutuvat kuitenkin yllättäin lopettamaan tanssimisen väistääkseen miestä, joka juoksee kapealla kadulla suoraan heidän ohitseen.

Naisille käy nopeasti ilmi, että kyseessä on takaa-ajotilanne kun poliisi juoksee aivan miehen perässä. Kyseessä oli ilmeisesti melko vakava tilanne, koska miestä takaa ajaneella poliisilla näytti olevan ase kädessään.