Pikkutyttö haukkui isoäidin ystävän lutkaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että totuus kuullaan aina lasten suusta. Lapset oppivatkin jo hyvin pienenä ilmaisemaan tunteitaan melko rajuin sanoin kun he alkavat toistamaan aikuisilta kuulemiaan voimasanoja heti kun pikkuiset opettelevat puhumaan.

Nyt videolla nähdään yksi hyvä esimerkki tästä. Surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään hyvin tuohtunut kaksivuotias, jonka kiukuttelua hänen äitinsä oli alkanut kuvaamaan videolle. Tyttö oli suuttunut hänen isoäitinsä ystävälle, joka oli leikkimielisellä härnäämisellä saanut tytön pahoittamaan mielensä.

Tyttö ei kuitenkaan itsekään jäänyt sanattomaksi vaan alkoi kertomaan isoäidin ystävälle miten asiat ovat. Hän kertoi, että nainen ei ensinnäkään ole hänen oma äitinsä. Lopuksi kun tyttö on saanut asiansa sanottua, hän vielä päättää vuodatuksensa toteamalla: ”Slut”.