Takavuosien seksisymboli Heather Locklear vältti vankilatuomion täpärästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, että Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear oli vaarassa joutua vankilaan jopa viideksi vuodeksi viranomaisten väkivaltaisen vastustamisen takia. Poliisit olivat saapuneet naisen kotiin rauhoittelemaan kännissä riehunutta tähteä.

Tuomari on todennut Heather Locklearin syyttömäksi viranomaisten väkivaltaiseen vastustamiseen. Poliisit olivat saapuneet helmikuussa naisen kotiin, koska hän oli harjoittanut lähisuhdeväkivaltaa poikaystäväänsä kohtaan. Poliisit olivat saaneet osansa raivosta, kun näyttelijätär oli huutanut, uhkaillut ja potkinut viranomaisia.

TMZ:n mukaan Heather Locklearin oikeuskäsittely jatkuu kesäkuussa. Nainen on parhaillaan vieroitushoidossa, sillä hän yrittää päästä eroon päihderiippuvuuksista. Tämä on Locklearin seitsemäs kerta katkaisuhoidossa.

Thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on