Silta kuin tosielämän Amazing Racesta – moni putoaa veteen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä, että toisinaan Aasian maissa vesistöjen ylitykseen keksitään mitä erikoisimpia virityksiä, hissejä ja siltoja. Nyt videolla nähdään silta, joka on kuitenkin aika paljon perinteistä siltaa kapeampi.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään Vietnamin Ben Tressa sijaitseva silta, joka ylittää joen. Silta on vain yhden lankun levyinen, mikä tekee sillan ylittämisestä haasteen. Todellinen haaste syntyy kuitenkin vasta siitä kun silta tulee ylittää pyörällä ajaen.

Videolla nähdään miten hauskaa perheellä on kun he yrittävät ylittää vuorotellen siltaa pyörällä. Kahden miehen pudottua veteen kolmas päättää ylittää sillan kantamalla pyörää. Kolmannen miehen kulkeminen näytti niin helpolta, että yksi jokeen pudonneista miehistä oli aikeissa tönäistä hänet kostoksi veteen.