Jodlaava pikkupoika ihastutti verkossa – vieraili Ellen DeGeneresissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Ellen DeGeneres kutsuu ohjelmaansa säännöllisesti pikkulapsia, joiden piilevät kyvyt ja uskomattomat taidot ovat saaneet huomiota sosiaalisessa mediassa. Maaliskuussa verkossa levisi video, jossa poika lauloi ja jodlasi sydämensä kyllyydestä keskellä Walmart-kauppaa.

Viraaliksi levinneellä videolla 11-vuotias Mason Ramsey jodlaa laulaen Hank Williamsin Lovesick Blues -kappaletta. Ramsey alkoi esiintymään keskellä Walmartin käytävää ollessaan isovanhempiensa kanssa ostoksilla. Nyt poika pääsi myös Ellen DeGeneresin ohjelmaan esiintymään.

Mason Ramsey asuu maalla pienessä kylässä, minkä vuoksi Los Angelesiin matkustaminen oli hänelle iso asia. Poika pääsi ensimmäistä kertaa matkustamaan lentokoneella, limusiinilla ja hän maistoi myös ensimmäistä kertaa kivennäisvettä. Pojan unelma oli päästä joskus Grand Ole Opryn lavalle esiintymään, ja Ellen DeGeneres päätti toteuttaa tämän haaveen.