Justin Bieber pahoinpiteli miehen festareilla – ja hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monien skandaalien ja kohujen keskiössä ollut Justin Bieber suuntasi monien muiden supertähtien tavoin viikonloppuna Coachella-jättifestareille, joissa esiintyy erittäin mittava kattaus artisteja. Eilen esimerkiksi Beyonce ja Jay-Z nousivat esiintymislavalle.

Justin Bieber päätyi kuitenkin festivaaleilla tositoimiin, kun hän joutui pahoinpitelemään erään väkivaltaisen miehen. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan poptähti näki kuinka tuntematon mies oli yllättäen ottanut naista kurkusta kiinni. Tämän jälkeen Bieber hyökkäsi väliin, iski miestä nyrkillä ja heitti tämän seinää vasten.

Nainen pääsi miehen otteesta vasta poptähden väliintulon jälkeen. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan naista kurkusta tarttunut mies oli mahdollisesti huumeiden vaikutuksen alaisena. Mies pidätettiin ja kuljetettiin pois festarialueelta. Justinin mukana oli hänen ystävänsä Patrick Schwarzenneger.