Ocean’s 8 -elokuvan traileri julki – naistähdet ottavat valkokankaan haltuun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi vuotta sitten huhuttiin, että ryöstöelokuvien klassikosta ollaan tekemässä versiota, jonka tähtikaartissa nähdään pelkkiä naisia. Nyt huhusta on tullut totisinta totta, sillä Warner Bros. on julkaissut uuden Ocean’s 8 -elokuvan virallisen trailerin.

Ocean’s Eight -elokuvan päärooleissa tullaan näkemään Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson, ja räppärinä ja televisiokasvona parhaiten tunnettu Awkwafina. Elokuvan tuottajana toimii Ocean’s Eleven -ohjaaja Steve Soderbergh.

Gary Rossin ohjaaman Ocean’s Eightin kuvaukset aloitettiin vuoden 2016 lokakuussa. Elokuva tulee trailerista päätellen olemaan pullollaan toimintaa, juonittelua, upeita ryöstöjä ja naiskauneutta. Elokuva tulee saamaan ensi-iltansa Yhdysvalloissa 8. kesäkuuta.