Päättäväinen hamsteri halusi yläkertaan – sai rankan treenin samalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien on moneen otteeseen nähty pääsevän aina haluamiinsa paikkoihin, vaikka matka määränpäähän vaatisikin hieman kekseliäisyyttä ja pakoreitin suunnittelemista. Nyt videolla ihastuttaa sinnikäs hamsteri, joka on päättänyt kiivetä yläkertaan.

Hamsterin omistaja on kuvannut lemmikkiään hauskalle videolle kun hän on nähnyt, että hamsteri on kiipeämässä yläkertaan. Yläkertaan johtaa puiset rappuset, joiden askelmat ovat pikkuiselle hamsterille haasteellisen korkeat. Ne eivät kuitenkaan estä päättäväistä jyrsijää yrittämästä.

Videolla nähdään miten hamsteri kiipeää kohti yläkertaa yksi askelma kerrallaan. Hamsteri näyttää saavan kiivetessään todella rankan treenin samaan aikaan, koska pikkuisen täytyy vetää oma painonsa aina uudelleen ylös ikään kuin se joutuisi tekemään raskaita leuan vetoja myötäotteella.