Karhunpentu tervehti golffaajia – onneksi emo ei tullut perässä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhut viihtyvät yleensä ihmisasutusten sijaan metsän rauhassa, mutta toisinaan ne kuitenkin eksyvät ruokaa etsiessään myös isojen kaupunkien keskustoihin ja omakotitaloalueille. Nyt eräs karhunpoika tepasteli tervehtimään golffaajia golfkentälle.

Golffia pelanneet miehet jähmettyivät paikoilleen huomatessaan, että metsän laidalta heitä kohti alkoi kävelemään karhunpoika. Pieni karhu ei sinänsä olisi ollut miesten mielestä varmasti yksinään pelottava, mutta mahdollisuus sen hyökkäysvalmiuksissa ja mahdollisesti lähettyvillä olevasta emosta oli varmasti hermostuttava ajatus.

Karhu asteli reippaasti miesten luo ja alkoi nuuhkimaan toista miehistä golffaajan ollessa täysin paikoillaan. Lopulta karhu jopa nousi takajaloilleen seisomaan ottaen miehestä tukea. Tämän kohtaamisen jälkeen pentu vaihtoi suuntaa ja juoksi takaisin sinne mistä se oli tullutkin.