Mies osti uuden talon – kellarista löytyi kahlittu koira ilman ruokaa ja vettä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien hylkääminen on todellinen ongelma, jonka liian moni koira ja kissa joutuvat kokemaan. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa tyhjän talon kellariin oli kiinnitetty ketjulla pitbullrotuinen koira, joka oli jätetty täysin oman onnensa nojaan ilman ravintoa tai vettä.

Mies oli ostanut itselleen uuden talon, johon muuttaessaan hän oli huomannut, että kellarissa oli hylätty koira. Kiltin oloinen pitbull oli köytetty pimeään kellariin lyhyellä ketjulla, eikä koiralle oltu jätetty mitään syötävää tai juotavaa.

Kun pelastajat tulivat hakemaan koiran, he huomasivat, että koira oli ehtinyt olemaan teljettynä jo jonkin aikaa. Kellarissa oli paljon koiran ulostetta, mutta koira oli kuitenkin vielä suhteellisen hyvässä kunnossa mistä päätellen siitä on ennen hylkäämistä pidetty hyvää huolta.

Koira oli silminnähden iloinen nähdessään ihmisiä. Sen häntä heilui vimmatusti ja se näytti olevan hyvin onnellinen siitä, että sitä tultiin hakemaan. Toivottavasti tämä elämäniloinen tyttökoira löytää itselleen hyvän ja rakastavan kodin, koska se ei näytä menettäneen vielä toivoaan ihmisiin kamalasta kohtelusta huolimatta.