Jenna upeissa somekuvissa – sinkkukaunotar ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ovat päättäneet hakea avioeroa. Täydellisenä avioparina he ovat herättäneet ihastuneita huokauksia monissa heidän yhteiseloaan seuranneissa, mutta heidän liittonsa avioparina tuli kuitenkin päätökseen.

Yhdeksän vuotta avioliitossa ollut pariskunta ilmoitti erostaan herkässä Instagram-julkaisussa, jonka jälkeen Jenna Dewanin sosiaalisessa mediassa on ollut poikkeuksellisen hiljaista. Hän julkaisi viikko sitten kuvan, jossa hän kiitti faneja kaikesta tuesta, jonka hän on eron aikana saanut. Nyt nainen kuitenkin jo hymyilee uusimmassa kuvassaan seksikkäissä alusvaatteissa.

Jenna Dewan julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa urheilu- ja alusvaatteita tekevän Danskinin rintaliiveissä ja pikkuhousuissa. Kuvissa nainen hymyilee ja keimailee rennosti kameralle sängyssä kahvikuppi käsissään.

She's back! Jenna Dewan, you are on fire girl!🔥#jennadewan

A post shared by NW Magazine (@nwmag) on

A little R&R in my favorite @danskinapparel intimates 💓Link in bio #Danskin

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Thank you guys for all your love. Love you right back ❤️💗🙏🏻

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on