Nyt se tapahtui! Kardashianit sulkevat kaikki DASH-vaateliikkeensä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheestä lähes jokainen jäsen on muuttanut realitysarjan myötä saadun maineen bisnekseksi. Ensimmäinen Khloen, Kourtneyn ja Kimin yritys oli kuitenkin DASH-niminen vaatekauppa, joka laajeni myöhemmin moneen eri kaupunkiin.

Nyt Kim Kardashian on ilmoittanut hänen verkkosivuillaan, että he aikovat sulkea jokaisen DASH-liikkeen. Naiset avasivat yhdessä ensimmäisen putiikkinsa 12 vuotta sitten. DASH-liikkeitä on muun muassa Los Angelesissa, Miamissa ja New Yorkissa, minkä lisäksi liikkeiden työntekijöistä tehtiin myös jonkin aikaa omaa DASH Dolls -nimistä realitysarjaa.

Naiset ovat olleet niin kiireisiä muiden projektiensa ja perheidensä kanssa, että heillä ei ole ollut aikaa huolehtia enää DASH-liikkeiden valikoimasta. Koska he eivät ehdi olemaan enää vaateliikkeissään mukana päätöksenteossa, he ovat kokeneet, että paras ratkaisu on sulkea niiden ovet lopullisesti. Viestissään Kim Kardashian kiittää kaikkia heidän työntekijöitään upeista muistoista 2006 vuodesta lähtien.

After nearly 12 years, my sisters and I have decided to close the doors of our DASH stores…

Publiée par Kim Kardashian West sur jeudi 19 avril 2018