Pelottaako? -ysärisarjasta tehdään uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet 1990-luvulla varttuneet muistavat epäilemättä nuorille suunnatun Pelottaako?-sarjan. Se tarjoili katsojille kauhutarinoita, joita Keskiyön kerholaisiksi itseään kutsuvat teinit kertoivat nuotion äärellä.

Kuten monista muista 80- ja 90-lukujen sarjoista sekä elokuvista, myös Pelottaako-sarjasta ollaan Variety-sivuston mukaan tekemässä uutta versiota. Suunnitellun elokuvaversion taustalla on Paramount Player -yhtiö.

Pelottaako?-elokuvasovituksen käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Gary Dauberman. Mies on vastannut muun muassa taannoin ensi-iltansa saaneiden Se ja Annabelle: Creation -elokuvien käsikirjoituksista. Nickelodeon-yhtiön Pelottaako?, eli Are You Afraid of the Dark? -sarjaa tehtiin Kanadassa vuosina 1990-1996 ja 1999- 2000. Suomessa nuorille suunnattua kauhu- ja jännityssarjaa on esitetty Ylen kanavilla.