Nettipelottelu tuli tosielämään – tätä laatikkoa et ehkä halua nähdä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat törmänneet internetissä säikätysvideoihin, joissa ruutuun ilmestyy yllättäen huutavat kasvot. Nyt klassinen säikytystemppu on saanut myös fyysisen muodon.

VFX-yhtiön erikoistehostetaitureiden luoma Banshee Box on läpinäkyvältä näyttävä laatikko. Verentahriman laatikon sisus vaikuttaa olevan tyhjä, kunnes se avataan. Sisältä pomppaa hohtava ja huutava sininen irtopää.

Laatikkoa ja sen karmivaa yllätystä esitellään verkossa levinneillä tuoreilla videoilla. Kyseessä saattaakin olla tulevan halloweenin hittituote, joskin sinisen irtopään ohella myös 1.175 euron hintalappu saattaa säikyttää monet potentilaaliset ostajat pois sen luota.

 

Introducing the Banshee Box by @vfxcreates Actor controlled prop.

Publiée par HaunTopic Radio sur vendredi 6 avril 2018