Varo halpoja meikkiväärennöksiä – sisältävät jopa ulostetta!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa Kylie Jennerin suositun huulimeikkipakkauksen väärennöksen ostanut nainen oli saanut todella pahan allergisen reaktion tuotteesta. Tuotteessa oli myrkkyjä, vahvoja kemikaaleja ja jopa liimaa. Nyt meikkiväärennöksistä on löydetty myös ulostetta.

Realitytähti ja tuore perheenäiti Kylie Jenner on onnistunut tekemään Kylie Cosmetics -yrityksestään oikean menestystarinan. Jennerin lippulaivatuotteena toimivat Lip Kit -huulimeikkipakkaukset ovat olleet niin suosittuja, että niistä on alettu tekemään myös kopioita. Kopioita myydään ihmisille verkossa ja myös suoraan kadulla pienistä kojuista, joissa tuotteiden ulkonäkö voi olla hämäävän aidon näköinen.

Poliisit olivat Daily Mail -sivuston mukaan takavarikoineet noin 700.000 dollarin arvosta meikkiväärennöksiä. Kopioita oli tehty muun muassa Kylie Cosmeticsin, MAC:in ja Anastasian tuotteista. Kun tuotteet oli tutkittu laboratoriossa, oli huomattu, että niissä on hyvin korkea bakteeripitoisuus ja jopa ulostetta.

Poliisi kehottaakin meikkejä ostavia asiakkaita olemaan erityisen varuilaan suosittujen meikkibrändien tuotteiden suhteen. Mikäli kadulla tai verkkokaupassa myynnissä oleva tuote vaikuttaa liian edulliselta tai ostospaikka muuten epäilyttävältä, tuote kannattaa jättää ostamatta.