Meikkivinkit silmälasipäisille – kehykset korostavat kasvonpiirteitä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Silmälasejilla varustettujen naisten ei tarvitse käyttää kovinkaan runsaita silmämeikkejä, koska kakkuloiden kehykset antavat kaunista raamia kasvoille. Huulipunaan kannattaa sen sijaan kiinnittää huomiota sitäkin enemmän.

TLC-televisiokanavan kauneusasiantuntija Claire Ashley vinkkaa nyt omat niksinsä silmälasipäisille naisille meikin viimeistelemiseen. Hänen mielestään luomiväri kannattaa pitää mahdollisimman luonnollisena, mutta samaan aikaan voi panostaa rajaukseen ja ripsiväriin. Tummat rajaukset loistavat kauniisti myös tummien silmälasikehysten takaa.

Ripset on hyvä taivuttaa, jotta ne eivät osu linssiin. Kulmakarvat voi puolestaan muotoilla silmälasit päässä, jotta niiden muoto istuu kehysten kanssa. Mikäli silmälasikehykset koskettavat kasvojen ihoon, kuten poskipäihin, kannattaa kyseistä ihoaluetta tuputella irtopuuterilla meikin leviämisen ehkäisemiseksi. Ulkonäkö viimeistellään näyttävällä huulipunalla.