Parhaat lemmikkivideot listattu – nämä saavat huokaisemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan huvittavia lemmikkejään myös videolle. Nyt yhteen ja samaan videoon on koostettu viime viikolla julkaistujen lemmikkivideoiden parhaimmisto.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hellyttävän YouTube-videon, jossa nähdään viime viikolla julkaistuista eläinvideoista kaikista hellyttävimmät ja hauskimmat tapaukset. Videoilla päätähtinä ja huomion keskipisteinä toimivat muun muassa papukaijat, pingviinit, koirat ja maatilan eläimet.

Videoiden perusteella voidaan todeta, että ihmisillä on lemmikkeinä useita eri eläinlajien edustajia ympäri maailmaa. Eläinvideoiden katselemisen on huomattu rentouttavan ihmisiä ja vähentävän stressiä, minkä vuoksi parhaiden lemmikkivideoiden katseleminen onkin aina hyvä tapa aloittaa kiireinen työviikko.