Mies selvisi hain puremasta – joutunut aiemmin myös karhun ja kalkkarokäärmeen puremaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Villillä luonnolla on selkeästi jotain 20-vuotiasta Dylan McWilliamsia vastaan. Yhdysvaltojen Coloradossa asuva nuori mies on joutunut jo kolmen hengenvaarallisen eläimen hyökkäyksen kohteeksi.

McWilliams oli harrastamassa bodyboarding-lautailua Havaijilla jouduttuaan tiikerihain yllättämäksi. Hai puri nuorukaista jalkaan, mutta hän onnistui uimaan lähes 30 metrin matkan turvaan rantaan. Haava vaati Star-Advertiser -lehden mukaan seitsemän tikkiä.

Välikohtaus tapahtui vain alle vuosi sen jälkeen, kun mustakarhu hyökkäsi McWilliamsin kimppuun kesäleirillä. Taivasalla nukkunut nuorimies oli herännyt yöllä karhun purressa häntä niskasta. Hän selvisi tilanteesta lyömällä karhua ja työntämällä sormensa sen silmään.

Ensimmäistä kertaa McWilliams joutui villieläimen hyökkäyksen kohteeksi yli kolme vuotta sitten vaellusretkellä Utahissa. Kalkkarokäärme oli purrut nuorukaista, minkä seurauksena hän oli sairaana parin päivän ajan.

 

Publiée par Dylan McWilliams sur lundi 13 février 2017