Romee Strijd rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkipäähän nousee vuosittain vain harvoja uusia nimiä, sillä mallimaailman huipulle pääsemiseksi täytyy olla upean ulkonäön lisäksi myös paljon muita ominaisuuksia. Pari vuotta sitten alan ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd.

Nyt Romee Strijd nähdään poseeraamassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeassa ja rohkeassa iltapuvussa, jonka kaula-aukossa riittää kokoa. Pronoviasin muotinäytös järjestettiin Barcelonassa.

21-vuotias Romee Strijd on tehnyt ikäänsä nähden upean malliuran, sillä hän on päässyt jo poseeraamaan lukemattomien arvostettujen merkkien kuvissa ja muotinäytöksissä. Niitä ovat muun muassa Burberry, Calvin Klein, Louis Vuitton, Michael Kors, Ricci, Prada, Vera Wang, Victoria’s Secret ja Yves Saint Laurent. Vuonna 2014 Strijd valittiin Victoria’s Secretin vuoden tulokkaaksi.

Splash
Splash
Splash