Ireland Baldwin Taylor Swiftin taustatanssijaksi? Paljasti oudot tanssiliikkeet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Viimeksi kaunotar nähtiin poseeraamassa seksikkäissä kuvissa, jotka otettiin kannabikselle pyhitetyn 420-päivän kunniaksi. Nyt nainen nähdään tanssimassa Taylor Swiftin uuden kappaleen tahtiin.

Tunnettujen näyttelijöiden lapsi on kertonut tuntevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuten muutkin nuoret naiset, mutta uusimmalla Instagram-videollaan hän kuitenkin tanssii hyvin itsevarmasti banaanin kanssa. Julkaisun kuvaukseen hän on liittänyt Taylor Swiftin, jolta hän tiedustelee, että tarvitsisiko hän taustatanssijaa.

Ireland Baldwin on julkaissut yhteensä kuusi hauskaa videota, joissa hän tanssii Taylor Swiftin uuden Delicate-nimisen kappaleen tahdissa. Nainen käyttää hyödykseen myös rekvisiittaa kuorien banaania ja nostellen myös pieniä koiriaan tanssiesitysten aikana.

need a back up dancer? @taylorswift

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on