Kim Kardashianin nakupullo muistuttaa liikaa tätä klassikkoa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin hajuvedet on myyty aina loppuun alle viikon sisällä lanseeraamisesta, mikä tarkoittaa sitä, että fanit ostavat yhteensä 300.000 pulloa hajuvettä testaamatta sen tuoksua. Nyt fanit syyttävät Kim Kardashiania uuden hajuvesipullonsa mallin kopioimisesta toiselta yritykseltä.

Kim Kardashianin uusissa tuoksuissa tullaan näkemään Kim Kardashianin oma vartalo, josta on otettu jo muotti pulloa varten. Uusi pullo tulee olemaan siis naisen kurvikas vartalo pienemmässä koossa, mutta täysin oikeilla mittasuhteilla. Monien mielestä pullo näyttää kuitenkin liikaa Jean Paul Gaultierin hajuvesipulloilta.

Jean Paul Gaultier on tunnettu 1993 vuonna lanseeratuista hajuvesipulloistaan, joissa on miehen ja naisen vartalot. Kardashian kommentoi asiaa Cosmopolitan-lehdelle ja sanoi, että hän ihailee itsekin Gaultierin kauniita pulloja, mutta hänen inspiraationaan toimi kuitenkin patsaat eikä monien tunnistama klassikkopullo.

https://www.instagram.com/p/Bh98em9l9Tk/?utm_source=ig_embed

https://twitter.com/NolaMarianna/status/988898783776817152