Leipomon hämmentävät herkut – näyttävät tamponeilta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Macaron on pieni Ranskasta lähtöisin oleva leivonnainen, joka tehdään marenkimassasta ja kahden keksin väliin tulevasta herkullisesta täytteestä. Värikkäät macaronit ovat yleensä kahvipöydässä todellinen katseen vangitsija ainakin silloin kun niiden ulkonäköön on nähty erityisen paljon vaivaa.

Ohlala-niminen leipomoalan yritys ja verkkokauppa tekee todella näyttäviä macaroneja, joita asiakkaat pystyvät tilaamaan heidän verkkosivujensa avulla. Nyt Ohlala on alkanut leipomaan tamponeilta näyttäviä macaroneja, joiden taustalla on hyvä tarkoitus.

Yhdellä kymmenestä naisesta ei ole Iso-Britanniassa varaa ostaa kuukautistuotteita, minkä vuoksi leipomo päätti käyttää leivoksista saamiaan tuottoja hyvään tarkoitukseen. He loivat tamponeilta näyttäviä macaroneja, joiden avulla Ohlala kerää rahaa Bloody Good Period -nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Leivokset ovat todella näyttäviä. Yhdessä laatikossa on kahdeksan macaronia, joista osa on koristeltu näyttämään siltä kuin ne olisivat jo kerran käytettyjä tamponeja. Yksi rasiallinen macaroneja maksaa 24,5 puntaa, josta leipomo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 10 puntaa per rasia.

Ohlala
Ohlala
Ohlala