Nainen kokeili uusia silmälaseja – koira oksensi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien kanssa videoiden kuvaaminen voi aina toisinaan tuottaa hauskoja lopputuloksia, koska eläimet eivät aina tottele omistajiaan ja käyttäytyvätkin siksi odottamattomilla tavoilla. Nyt eräs nainen sai hauskan tilanteen videolle sovittaessaan uusia silmälasejaan.

LADbible on julkaissut Facebook-kanavallaan hauskan videon, jossa koira näyttää olevan hieman liiankin rehellinen omistajalleen. Nainen kuvaa kameralla itseään uudet silmälasit päässään ja kysyy koiraltaan, että näyttääkö hän nyt viisaammalta.

Heti kun nainen on esittänyt kysymyksen ja tarkentaa kuvan kohti koiraansa, se alkaa oksentamaan lattialle. Nainen ei voi olla nauramatta tilanteelle, koska oksennus näytti olevan melko suora vastaus hänen kysymykseensä.

Dog Doesn't Like Owner's New Glasses

That is one brutally honest dog 😂🙈

Publiée par LADbible sur jeudi 26 avril 2018