Jennifer Garnerin treeni näkyy – esitteli timmejä käsivarsiaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka toimii samalla myös perheenäitinä hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. 45-vuotias nainen on todella hyvässä kunnossa, ja moni nainen näyttäisikin kiinnittäneen erityisesti huomiota hänen käsivarsiinsa.

Jennifer Garner on treenannut neljä vuotta ohjaaja Simone De La Ruen kanssa. Tulokset puhuvat puolestaan, minkä vuoksi hän saikin Oscar-gaalan myötä erityisen maininnan useilta lehdiltä kauniin puvun lisäksi parhaista käsivarsista. Garner on treenannut käsiään ahkerasti, minkä vuoksi hän esitteleekin saamiaan tuloksia mielellään.

Nyt Jennifer Garner nähtiin New Yorkissa kun nainen oli menossa ystäviensä kanssa illalliselle. Kaunotar oli pukeutunut mustiin housuihin ja hihattomaan paitaan, joka paljasti naisen lihaksikkaat ja treenatut kädet erityisen hyvin.

Splash News
Splash News
Splash News