Muistatko Pippa Middletonin? Näin upealta hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton meni taannoin naimisiin James Matthewsin kanssa. Tuolloin mediassa kohistiin Pippan käyttämästä häädieetistä, eli SirtFood-ruokavaliosta, jonka asiantuntijat tyrmäsivät nopeasti liian vaarallisena.

Raskaana oleva Pippa kuvattiin nyt osallistumassa tenniksen Ranskan Avoimiin yhdessä tuoreen aviomiehensä kanssa. Middleton yritti peitellä orastavaa raskausvatsaansa hatullaan, mutta kuvaajat saivat silti ikuistettua jo hieman pyöristyneen vatsan.

Pippa Middletonin SirtFood-häädieetti alkoi kolmipäiväisellä jaksolla, jossa nainen sai syödä vain 1.000 kilokaloria päivässä. Useiden ravintoneuvojen mukaan tällainen jakso on vaarallinen, koska kenenkään ihmisen ei olisi hyvä alittaa minkään dieetin aikana 1.200 kilokalorin energiasaantia päivässä. SirtFood-dieetti perustuu siihen, että henkilön tulee kalorimäärän rajoittamisen lisäksi pitää huolta siitä, että hän syö päivittäin tuotteita, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

Splash
Splash
Splash
Splash