Koirien juontama ohjelma aloitti tänään Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lanseerattiin tänään koirien juontama radio-ohjelma, jonka kerrotaan olevan maailman ensimmäinen lajissaan. Helmiradion taajuuksilla kuultavassa Hauvantai Night Fever -ohjelman kerrotaan tarjoavan hyväntuulista tunnelmaa ja rentouttavan yhteisen tuokion lemmikille ja sen omistajalle.

Ohjelman sisällöstä vastaavat Herra Servo ja Beibi-Einar sekä heidän karvaiset kaverinsa.

– Ohjelman musiikki jatkaa Helmiradion tuttua linjaa, eli kuulijat pääsevät nauttimaan 70- ja 80-lukujen parhaista klassikkohiteistä. Mutta kun koirat vastaavat ohjelman juonnoista, tiedossa on takuuvarmasti jotain täysin uutta ja ennen kokematonta, Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli kertoo.

Kanavan tiedotteessa kerrotaan tutkimusten osoittaneen, että useimmat koirat pitävät erityisesti soft rockista ja reggae-musiikista. Uuden radio-ohjelman on tarkoitus edesauttaa nelijalkaisten ystävien hyvinvointia sekä tuoda lemmikki ja omistaja yhteen kiireisen arjen keskellä.