Mies asensi salakameran Bajamajaan – sitten teki eeppisen mokan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tirkistelijät keksivät jatkuvasti keinoja, joiden avulla he saisivat katseltua esimerkiksi ihmisten intiimipuuhia. Yksi heistä on 59-vuotias Kenneth Haluska, joka asensi salakameran rakennustyömaan Bajamajaan. Kamera löytyi muutama viikko myöhemmin.

Insinööritarkastaja Kenneth Haluska halusi kuvata salaa rakennustyömaalla sijaitsevassa kenttäkäymälässä käyneitä ihmisiä. Mies asensi työmaavessaan pienen valvontakameran. Hän sijoitti kuvausvälineen vessapaperitelineen taakse.

Yksi rakennustyömaan työntekijöistä kuitenkin huomasi kameran ja ilmoitti asiasta poliisille. Kameran nauhalta näkyi, kun Kenneth Haluska asensi kameraa paikoilleen, joten hän jäi tavallaan kiinni rysän päältä. Miestä tullaan syyttämään yhdeksästä eri rikoksesta, The Smoking Gun raportoi.