Laulajattarelta poistettiin kuusi kasvainta – juhli toipumista tankotanssilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Birttiläinen laulaja-lauluntekijä ja tanssija FKA Twigs on avautunut terveyteensä liittyvistä ongelmista. Hän paljasti Instagramissa kärsineensä myoomasta, eli kohdussa ilmenevistä kasvaimista.

Instagram-videollaan FKA Twigs harjoittelee näyttävää tankotanssirutiinia. Kuvatekstissä hän kertoi toipuneensa taannoin leikkauksesta, jossa häneltä poistettiin yhteensä kuusi myoomakasvainta.

– Kasvaimet olivat aika suuria, kahden omenan, kolmen kiivin ja parin mansikan kokoisia, FKA Twigs kirjoitti.

– Se oli kuin hedelmäkulhollinen tuskaa päivässä. Hoitajan mukaan koko ja paino vastasivat kuudennella kuulla raskaana oloa, tähti jatkoi.

FKA Twigs oli taannoin otsikoissa myös erottuaan entisestä poikaystävästään, Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonista. Ero tapahtui vain kuukausia ennen leikkausta.

 

dear friends, I am a very private person as u all know and I have gone back and forth in my mind whether to share that this year I have been recovering from laparoscopic surgery to remove 6 fibroid tumours from my uterus. the tumours were pretty huge, the size of 2 cooking apples 🍎 🍎, 3 kiwis 🥝 🥝 🥝 and a couple of 🍓🍓. a fruit bowl of pain everyday. the nurse said that the weight and size was like being 6 months pregnant. I tried to be brave but it was excruciating at times and to be honest I started to doubt if my body would ever feel the same again. I had surgery in December and I was so scared, despite lots of love from friends and family I felt really alone and my confidence as a woman was knocked. but… today whilst dancing with Kelly at the choreography house I felt like my strong self again for the first time in a while and it was magical. thank you precious body for healing, thank you for reminding me to be kind to myself, you are a wonderful thing, now go create and be other once again <3 I know that a lot of women suffer from fibroid tumours and I just wanted to say after my experience that you are amazing warriors and that you are not alone. you can get through this. and with this I let go of the pain… love always twigs 🌱

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs) on