Shokkikäänne Selviytyjät-finaalissa – yhdelle kilpailijalle suuri valta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät Suomi -kilpailun voittaja ratkeaa sunnuntaina nähtävässä finaalijaksossa. Finaalissa ovat mukana Sampo Kaulanen, Kimmo Vehviläinen ja Janni Hussi, joista voittaja lähtee paluumatkalle 30.000 euroa rikkaampana.

Finaalijaksossa kilpailijat kohtaavat toisensa näyttävässä viimeisessä koskemattomuustehtävässä, jonka voittaja lunastaa tiensä suoraan finalistikaksikkoon. Sen jälkeen luvassa on shokkikäänne, sillä voittaja saa valita kumman muista kilpailijoista hän ottaa kanssaan voittajaäänestykseen.

Finaaliin selvinneellä kolmikolla on alusta alkaen ollut tiivis liitto keskenään, joten valinta ei tule olemaan helppo. Ennen viimeistä koskemattomuuskilpailua kolmikko hautaam vanhan liittonsa näyttävin hautajaisin. Lopulta entisistä kilpailijoista koostuva tuomaristo valitsee voittajan.