Takapuoleen glitteriä – näyttävä trendi leviää maailmalla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Glitteriä on näkynyt viime vuosien aikana kaikkialla aina meikeistä vaatteisiin ja kodin esineistä jälkiruoka-annoksiin. Glitterillä on koristeltu vartaloa päästä varpaisiin, mutta nyt sen avulla voidaan esitellä paljasta takapuolta.

Peppu on ollut muodissa jo tovin, ja etenkin muhkea ja treenattu takapuoli on saanut runsaasti palstatilaa ja parrasvaloja osakseen. Nyt takapuolet koristellaan arvoisellaan tavalla – glitterillä. Netissä leviää parhaillaan kuvia glitterillä koristelluista pakaroista.

Tyyli sopii esimerkiksi näyttävään festaripatsasteluun tai muuhun huomiohakuiseen näyttäytymiseen. Glitteriä ei saisi koskaan huuhdella alas viemäristä, vaan se pitäisi poistaa iholta esimerkiksi kosteusliinojen avulla ja hävittää roskiin. Markkinoille on tullut myös biohajoavaa ekoglitteriä, jota voi käyttää puhtaammalla omatunnolla perinteisen glitterin sijaan.

Feeling #peachy in the Palm Springs sunshine!🍑☀️ #COACHELLA

A post shared by ✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) on