Kim Kardashianin kultainen asu ihastutti – puku oli kuin sulaa metallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin maanantaina paljon odotettu Met Gala -tapahtuma. Gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, sillä moni oli pukeutunut gaalan tämän vuoden teeman mukaisesti yhdistäen katoliseen uskontoon liittyvän pukeutumisen ja muodin.

Tämän vuoden teema gaalassa oli Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, jota moni tulkitsi hieman vapaammin ja osa kirjaimellisemmin. Kim Kardashian oli saapunut paikalle upeassa kultaisessa asussa, joka näytti naisen yllä kuin sulaneelta metallilta.

Puku oli leikkaukseltaan melko yksinkertainen ja laskeutuva, mutta sen etuosaan oli kirjailtu kaksi yksityiskohtaa, jotka olivat eri kokoiset ristit. Naisen meikkityyli henki Kardashianin vanhempaa tyyliä, jolloin nainen tapasi meikata itselleen aina hyvin tummat ja näyttävät rajaukset.

Splash News
Splash News
Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Katy Perry and more attend Heavenly Bodies: Fashion and The Catholic Imagination Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.Pictured: Kim Kardashian

Ref: SPL1693429 080518Picture by: Jackie Brown / Splash News

Splash News and PicturesLos Angeles: 310-821-2666New York: 212-619-2666London: 870-934-2666photodesk@splashnews.comSplash News