Metallica lahjoitti 25 000 euroa Hurstin leipäjonoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa eilen täpötäydelle Hartwall Arenalle konsertoinut Metallica teki historiaa, sillä sen konsertissa rikottiin areenan kaikkien aikojen yleisöennätys. Rockjättiläistä oli nimittäin katsomassa yhteensä 14.639 katsojaa, mikä määrä oli uusien tuotannollisten ratkaisujen ansiota.

Metallica, Kuva: LiveNation

Yhtye rikkoi ennätyksen myös kaksi päivää aiemmin, jolloin katsojia oli 14.607. Sitä edellinen ennätys oli sekin Metallican nimissä, sillä vuonna 2009 yhtyettä oli Hartwall Arenalla seuraamassa 14.105 katsojaa. Yhtye yllätti suomalaisyleisön esittämällä Hassisen Kone -yhtyeen suomirockin klassikkoihin lukeutuvan Rappiolla-kappaleen suomen kielellä.

Lisäksi Suomen vierailunsa yhteydessä Metallica teki 25.000 euron lahjoituksen hyvään tarkoitukseen, sillä se lahjoitti jättipotin Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry. -yhdistykselle. Hurstin leipäjonon tarve on kasvanut viime aikoina merkittävästi, sillä sieltä hakee ruokaa nykyisin jo tuhansia ihmisiä joka viikko.