Saara Aallon esiintymisnumero kuin taikaa – eniten viisuvoittoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset jännittävät parhaillaan Euroviisujen finaalilähetyksen tuloksia, sillä usean vuoden tauon jälkeen finaalissa on mukana myös Suomi. Saara Aalto selvisi upeasti finaaliin Monsters-kappaleellaan. Nyt on selvinnyt, että Aallon esiintymisnumerossa on taikaa.

Saara Aalto esiintyy tänään numerolla 17. Viisulähetyksen juontaja ja kokenut viisuasiantuntija Mikko Silvennoinen paljasti hetki sitten, että Saaran kilpailunumerolla on voitettu Euroviisujen historiassa kaikkein useimmin. Kaiken lisäksi Lordin legendaarinen viisuvoitto Ateenassa tuli samalla numerolla 17.

Yhteneväisyydet Lordin voittoon eivät kuitenkaan lopu vielä siihen, sillä Saara Aallon pukuhuone on numero 13. Myös Lordin pukuhuone Ateenassa oli numero 13. Tänään suomalaiset voivat toivoa, että nämä numerot olisivat enne.

Vedonlyöntitoimistojen ennusteissa Saara Aallon ei pitänyt päästä edes finaaliin, mutta niin kuitenkin kävi. Esimerkiksi suuri kansainvälinen peliyhtiö uskoo Aallon sijoittuvat tänään sijalle 11-15. Voittajaksi vedonlyöntiyhtiö veikkaa Kyprosta.