Näyttelijä Joonas Suotamo edusti upeasti Star Wars -ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo toimi aikoinaan näyttelijä Peter Mayhewin sijaisnäyttelijänä Chewbaccan roolissa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Sittemmin Suotamon paljastettiin olevan virallisesti Chewbaccan uusi esittäjä elokuvasarjan tulevissa osissa.

– Olen erittäin kiitollinen tästä upeasta tilaisuudesta päästä osaksi Star Wars -sarjaa, jota olen rakastanut lapsuudesta lähtien, Suotamo kommentoi kiinnitystään aiemmin.

Nyt Solo: a Star Wars Story -elokuvan ensi-iltaa on juhlittu näyttävästi Cannesin elokuvajuhlilla, ja Joonas Suotamo on saanut harvinaislaatuisen kunnian ottaa osaa juhliin yhdessä Hollywoodin supertähtien kanssa. Suotamon kanssa juhlahumussa olivat muun muassa elokuvaohjaaja Ron Howard sekä näyttelijät Woody Harrelson, Thandie Newton ja Emilia Clarke.

Splash
Splash
Splash
Splash