Michelle Rodriguez teki paluun – bikineissä luksushotellin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fast & Furious -elokuvien tähti Michelle Rodriguez on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa julkkismaailman pintaliidosta ja otsikoista. Nyt hänet on kuitenkin bongattu pitkästä aikaa paparazikuviin bikineissä. Rodriguez lomailee parhaillaan Ranskan Antibesissa.

Michelle Rodriguez on Ranskassa Cannesin elokuvajuhlien merkeissä, mutta eilen hän ehti kuitenkin pulahtaa hetkeksi hotellin uima-altaalla.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa. Neitokainen on deittaillut muun muuassa Vin Dieselin ja Olivier Martinezin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash