Näin pidät lapsen rauhallisena hammaslääkärissä – isä näyttää mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen isä Jordan Watson jakaa lastensa kanssa oppimiaan asioita humoristisella How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista lapsen kanssa. Nyt isä näyttää videolla miten lapset saadaan pysymään rauhallisena hammaslääkärissä.

YouTube-videolla nähdään perheenisän demonstroimana miten erilaiset isät reagoivat hammaslääkärissä. Moni voi tunnistaa oman tyylinsä miehen esittelemien stereotypioiden joukosta, jossa hän tanssii, yrittää olla rento isä, laulaa ja näyttää itse esimerkkiä miten hammaslääkärin tuolissa istutaan.

Lapsen syntymän myötä vanhemmat joutuvat monien uusien tilanteiden eteen. Vanhempien tulee käydä vauvojen kanssa säännöllisesti neuvolassa, minkä lisäksi myös hammaslääkärissä käymisestä tulee yksi rutiineista jo hyvin nuorella iällä. Kaikki lapset eivät kuitenkaan pidä hammaslääkäristä, minkä vuoksi vanhemman käytös hammaslääkärissä voi auttaa pikkuisia rauhoittumaan.