Tässä se on! Bohemian Rhapsody -elokuvan traileri julkaistiin – kertoo Freddie Mercuryn elämästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arvostetun brittiläisen Queen-yhtyeen tarina on kääntymässä elokuvaksi. Pääosaa, yhtyeen edesmennyttä vokalisti Freddie Mercuryä, esittää Mr. Robot -sarjan tähti Rami Malek.

Bohemian Rhapsody -elokuva kertaa Queenin tarinat alkuvuosista aina legendaariseen Live Aid -esiintymiseen vuonna 1985. Lokakuussa Iso-Britannian ensi-iltansa saavan elokuvan ensimmäinen traileri on juuri julkaistu verkossa.

Vuodesta 2010 saakka suunniteilla ollut projekti joutui vuosien varrella lukuisiin ongelmiin. Alkuperäinen tähti Sacha Baron Cohen jätti elokuvan taiteellisten erimielisyyksien vuoksi. Ohjaaja Bryan Singer puolestaan sai potkut projektista viime joulukuussa.

Uudeksi ohjaajaksi kiinnitettiin urheiludraama Eddie the Eaglen ohjannut Dexter Fletcher. Rami Malekin ohella Bohemian Rhapsodyn päärooleissa nähdään Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello ja Mike Myeers.